Видео: Novini.bgТЕЦ Бобов дол са изградили нови инсталации, проверени са и

...
Видео: Novini.bgТЕЦ Бобов дол са изградили нови инсталации, проверени са и
Коментари Харесай

Емил Димитров: Криза в София с боклука може да има

Видео: Novini.bg

Топлоелектрическа централа " Бобов дол " са изградили нови съоръжения, тествани са и отначало е почнал да преработва боклуци. Разпитаха ме по какъв начин са извършени инспекциите през последните месеци. Днес не съм бил на инспекция в ТЕЦ-а.  Това съобщи пред публицисти на излизане от прокуратурата министърът на околната среда и водите Емил Димитров, написа Novini.bg. 

Припомняме, че по-рано през днешния ден Димитров беше привикан на диалог, а при започване на деня се организира акция в " Топлоелектрическа централа Бобов дол ". 

" Регионална инспекция за опазване на околната среда може да спре работата на ТЕЦ-а. Ежедневно правим инспекции на всички фабрики ", сподели още той 

" В момента има инспекция за импортирания отпадък от последните 5 години, само че това е безсмислено. Каквото и да си внасял към този момент го няма ", разкри екоминистърът. 

`Криза в София с боклука може да има. Около 200 тона софийски отпадък пътуват за Враца, пътуват и количества за Топлоелектрическа централа " Боб дол " и Сливен ", добави Димитров. 

" Сдобрихме се с кмета на Перник след телефонен диалози. Дадохме вода за града за 6 месеца. Надявам се, че скоро язовир " Студена " ще се изпълни. Мислим за Перник, само че мислим и за другите градове ", разяснява екоминистърът. 



Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР